Archive for February, 2013

Ce ar face Google? de Jeff Jarvis

Sunday, February 17th, 2013
Ce ar face Google? de Jeff Jarvis

Pentru toți cei care au măcar un blog, dacă nu și cine știe ce website sau magazin online, dar și pentru toți cei care sunt interesați de direcția în care se îndreaptă comunicarea și comerțul, dacă nu și politica și alte domenii, cartea merită citită cu mare atenție. Ideea principală, de aplicat și în... »

Posted in Recenzii | No Comments »

Prezența online a editurilor

Monday, February 11th, 2013

Tradiția și conservatorismul împing editurile să considere internetul un mare inamic. Din nenumărate motive, toate subiective, dar explicabile. Internetul oferă un mediu în care copyright-ul este încălcat și editurile se simt furate. Internetul oferă un divertisment „cultural” alternativ care îndepărtează cititorii de librării. Internetul este un mediu al diletanților, care pot publica oricând, orice... »

Posted in Mă gândeam că... | No Comments »

Cum moare o carte?

Monday, February 11th, 2013

I-am privit mult timp pe anticari ca pe niste hiene care sfâsie trupul cărtilor aflate pe moarte. Pe acei anticari care se ocupă cu mormanele de cărti vechi, nu si pe aceia care sunt actori importanti pe piata bibliofilă. Am avut mereu o reactie negativă la vederea cărtilor expuse în conditii precare, ca într-un... »

Posted in Mă gândeam că... | No Comments »

Litera.ro